Horizontaal transport

Voor horizontaal transport van allerlei constructies bent u bij Van de Lagemaat transport aan het juiste adres. Bij horizontaal transport van machines kan men denken aan het vervoeren van heimachines, onderdelen van hijskranen of graafmachines. Veel van deze machines zijn groot en zwaar en vereisen daarom speciale voertuigen waarop deze machines vervoerd kunnen worden. De combinatie van lengte, hoogte, breedte en gewicht komt heel veel voor bij horizontaal transport van bouwmachines. Van de Lagemaat Transport heeft de beschikking over diverse trekkers en trailers waarmee deze horizontale transporten efficiënt en veilig uitgevoerd kunnen worden.

Van de Lagemaat Transport verzorgt voor veel klanten ook horizontaal transport van bouwmaterialen, zoals bijvoorbeeld bekistingsmateriaal, steigermateriaal en bouwproducten. Veel van de wagens van Van de Lagemaat Transport zijn uitgerust met een autolaadkraan waardoor de chauffeur zelfstandig kan laden en lossen. Veelal is op de bouwplaats geen laad- of losmogelijkheid aanwezig en is de chauffeur op zichzelf aangewezen. Een grote variëteit aan type voertuigen en autolaadkranen met een ruime keuze in hijscapaciteiten maken het mogelijk de juiste voertuigen in te zetten voor het transport van of naar de bouwplaats.

Interesse?
Wilt u met van de Lagemaat Transport contact opnemen betreffende speciaal transport? Bent u benieuwd naar de producten en diensten van Van de Lagemaat Transport? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Graag staan wij u te woord.