Een breed assortiment aan autolaadkranen met of zonder jib

Als ervaren transportbedrijf beschikt Van de Lagemaat Transport over een uitgebreid wagenpark, waaronder diverse autolaadkranen, waaronder ook bakwagen combi’s met kraan. Onze kranen zijn beschikbaar met en zonder jib en hebben een indrukwekkend bereik tot wel 33 meter. Zo zijn wij in staat om vrijwel iedere lading veilig en efficiënt te vervoeren. Hieronder vindt u meer informatie over onze autolaadkranen.

Autolaadkranen met jib: Veelzijdigheid voor moeilijk bereikbare plaatsen

Bij Van de Lagemaat Transport begrijpen we dat sommige laad- en loslocaties uitdagend kunnen zijn. Daarom bieden wij autolaadkranen met jib aan, die speciaal zijn ontworpen om te opereren op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze kranen zijn uitgerust met een jib, waardoor ze over obstakels heen kunnen reiken en op hoogte kunnen werken. Of het nu gaat om bouwplaatsen met beperkte ruimte, smalle straten of andere complexe omgevingen, onze autolaadkranen met jib bieden de veelzijdigheid die nodig is om ladingen efficiënt te laden en lossen.

Onze autolaadkranen met jib hebben indrukwekkende specificaties om aan diverse behoeften te voldoen:

  • Hijsvermogen: Onze autolaadkranen met jib hebben een hijsvermogen dat varieert van 37 ton/meter tot 85 ton/meter.
  • Mastlengte: Onze autolaadkranen met jib hebben mastlengtes variërend van 14 tot 33 meter.

Of het nu gaat om het leveren van bouwmaterialen naar een bouwplaats met beperkte toegang, het plaatsen van zware lichtmasten op hoogte of het uitvoeren van andere complexe hijsoperaties, onze autolaadkranen met jib zijn de ideale keuze. Ze stellen ons in staat om goederen veilig en efficiënt te verplaatsen, zelfs op de meest uitdagende locaties.

Autolaadkranen zonder jib: Efficiëntie voor vlotte laad- en losoperaties

Naast onze autolaadkranen met jib bieden wij ook autolaadkranen zonder jib aan, die specifiek zijn ontworpen voor efficiënte laad- en losoperaties op locaties waar geen obstakels zijn. Deze kranen zijn bij uitstek geschikt voor situaties waar een directe verticale heflijn mogelijk is en er geen behoefte is aan het overbruggen van obstakels met een jib.

Onze autolaadkranen zonder jib zijn uitgerust met indrukwekkende specificaties om vlotte laad- en losoperaties te garanderen:

  • Hijsvermogen: Onze autolaadkranen zonder jib hebben een hijsvermogen dat varieert van 37 ton/meter tot 85 ton/meter.
  • Mastlengte: Onze autolaadkranen zonder jib hebben mastlengtes variërend van 14 tot 22 meter.

Of het nu gaat om het laden en lossen van bouwmaterialen, containers, units of andere goederen op locaties waar een directe verticale heflijn mogelijk is, onze autolaadkranen zonder jib bieden de efficiëntie en betrouwbaarheid die nodig zijn voor vlotte laad- en losoperaties.

Bakwagen combi met kraan: Flexibiliteit en wendbaarheid

Naast onze standaard autolaadkranen bieden wij ook bakwagen combi’s met aanhanger en kraan. Deze combinaties van een bakwagen en een kraan zijn uitermate geschikt voor situaties waarin wendbaarheid en flexibiliteit essentieel zijn. Met deze voertuigen kunnen wij efficiënt laden en lossen op verschillende locaties, zelfs in kleinere en lastig bereikbare ruimtes. Hierdoor kunnen wij uw goederen snel en nauwkeurig verplaatsen.

  • Hijsvermogen: Onze bakwagen combi’s hebben een hijsvermogen van 54 ton/meter tot 85 ton/meter
  • Mastlengte: Onze bakwagen combi’s hebben een mastlengte tot 18 meter.

Stenen trailers met rolkraan: efficiënt transport van stenen en bouwmaterialen

Onze stenen trailers met rolkraan zijn speciaal ontworpen voor veilig en efficiënt transport van bouwmaterialen. Met onze gespecialiseerde trailers voldoen we aan de eisen van de bouwindustrie en zorgen we voor een probleemloos transportproces.

De rolkraan op onze trailers biedt grote voordelen bij het laden en lossen van zware ladingen zoals stenen, tegels en betonblokken. Onze ervaren chauffeurs bedienen de kraan, waardoor extra apparatuur niet nodig is. Dit bespaart tijd en kosten.

Met de rolkraan kunnen we de lading nauwkeurig positioneren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit is vooral belangrijk voor delicate materialen die zorgvuldige behandeling vereisen. Onze kraan biedt controle en precisie voor veilig laden en lossen.

  • Hijsvermogen: Onze stenen trailers met rolkraan hebben een hijsvermogen van 18 ton/meter tot 23 ton/meter
  • Mastlengte: Onze stenen trailers hebben een mastlengte tot 7 meter.

Kies de autolaadkraan die past bij uw transportbehoefte

Bij Van de Lagemaat Transport begrijpen we dat elke transportbehoefte anders is. Daarom bieden wij een ruime keuze aan autolaadkranen, waaronder ook bakwagen combi’s met kraan. Zo kunt u altijd de kraan kiezen die het beste past bij uw specifieke transportbehoefte. Of u nu behoefte heeft aan een kraan met jib voor moeilijk bereikbare plaatsen, een kraan zonder jib voor vlotte laad- en losoperaties, of een bakwagen combi met kraan voor flexibiliteit en wendbaarheid, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke autolaadkraan het beste past bij uw lading.

Neem contact op  

Autolaadkranen

Een breed assortiment aan autolaadkranen met of zonder jib

Als ervaren transportbedrijf beschikt Van de Lagemaat Transport over een uitgebreid wagenpark, waaronder diverse autolaadkranen, waaronder ook bakwagen combi’s met kraan. Onze kranen zijn beschikbaar met en zonder jib en hebben een indrukwekkend bereik tot wel 33 meter. Zo zijn wij in staat om vrijwel iedere lading veilig en efficiënt te vervoeren. Hieronder vindt u meer informatie over onze autolaadkranen.