Bij Van de Lagemaat Transport beschikken we over verschillende soorten open trailers

Elk geschikt voor specifieke transportbehoeften.

Vlakke trailers

Vlakke trailers zijn platte opleggers zonder zijwanden. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van goederen die geen bescherming tegen weersinvloeden of diefstal nodig hebben, zoals bouwmaterialen, houten platen, stalen balken en andere grote en zware ladingen. Onze vlakke trailers hebben een standaardlengte van 13,6 meter en 2,55 meter breed.

Semi trailers

Onze semi-trailers zijn bijzonder geschikt voor het vervoeren van grote en zware ladingen. Met een maximale belasting van wel 30 ton voldoet deze trailer aan de eisen van de meest veeleisende transportklussen. Bovendien zijn ze uitschuifbaar, waardoor ze ook voor lengtetransport kunnen worden ingezet.

City trailers

Voor transport in de stad en op moeilijk bereikbare locaties hebben wij city-trailers in ons wagenpark. Deze trailers zijn wendbaar en kunnen flexibel ingezet worden. Door hun compacte formaat zijn ze uitermate geschikt voor transport in drukke binnensteden.

Uitschuifbare trailers

Onze uitschuifbare trailers kunnen uitschuiven tot een lengte van wel 36 meter. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor het transporteren van extra lange ladingen, zoals staalconstructies en pijpleidingen. Met een maximaal laadvermogen van 50 ton bieden deze trailers bovendien veel mogelijkheden voor zware ladingen.

Binnenladers

Binnenladers worden veel gebruikt voor het vervoer van diverse goederen, zoals wanden, panelen, kozijnen, en andere producten met grote afmetingen die niet geschikt zijn voor standaard trailers. Ze bieden flexibiliteit en efficiëntie bij het laden en lossen, en zorgen voor een veilig transport van de goederen naar de gewenste bestemming.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kortom, Van de Lagemaat Transport is de perfecte keuze voor uw transportbehoefte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee!

Neem contact op

Open trailers

Bij Van de Lagemaat Transport beschikken we over verschillende soorten open trailers

Elk geschikt voor specifieke transportbehoeften.