Internationaal transport

Met Van de Lagemaat Transport komt u er wel!

Van de Lagemaat Transport is niet alleen uw partner voor vervoer in heel Nederland, maar ook voor internationaal transport. Of u nu bouwmachines of bijvoorbeeld bekistingsmateriaal, gevelelementen, constructies, stalen buizen of houtproducten, motoren of machines wilt vervoeren: met Van de Lagemaat Transport komt u er wel! Van de Lagemaat garandeert een veilig internationaal transport, begeleid door deskundige en professionele medewerkers. In ons 80-jarig bestaan hebben we vele tevreden klanten gehad. Ook u bieden we graag een oplossing op maat voor internationaal transport.

De juiste mensen en materialen

Voor zo’n bijzonder internationaal transport heeft Van de Lagemaat de juiste mensen in huis. Denk aan transportbegeleiders, internationale chauffeurs, die meerdere talen spreken. Zij zijn uiteraard in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten, zoals het VCA-certificaat, en worden regelmatig getraind. Daarnaast beschikken we over de juiste voertuigen en materialen, zoals autolaadkranen, heftrucks en rijplaten, zodat uw transport altijd goed wordt uitgevoerd.

Goed uitgerust wagenpark

Hoe hoog, lang, of zwaar uw te vervoeren materieel ook is, Van de Lagemaat zorgt ervoor dat het internationaal transport goed verloopt. Daarvoor heeft Van de Lagemaat een goed uitgerust wagenpark in huis, evenals de benodigde begeleidingsvoertuigen. Ook regelen wij de benodigde vergunningen. Onze chauffeurs vervoeren dagelijks bijzondere ladingen en zijn dus specialisten in hun vakgebied.

Interesse?
Wilt u met van de Lagemaat Transport contact opnemen betreffende speciaal transport? Bent u benieuwd naar de producten en diensten van Van de Lagemaat Transport? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Graag staan wij u te woord.