Wegtransport

Zwaar of licht materieel te vervoeren? Neem contact op met Van de Lagemaat transport en het wordt snel en goed geregeld. Van de Lagemaat Transport verzorgt voor nationale en internationale klanten transporten over de weg. Of het nu gaat om transport van bouwmachines, bouwmaterialen, bekistingsmateriaal, buizen, containers of stalen constructies, Van de Lagemaat Transport verzorgt het transport in Nederland en ook in het buitenland.

80 jaar ervaring: Van de Lagemaat Transport vervoert al ruim 80 jaar bouw- en staalproducten. Groot en klein, licht en zwaar. De gewichten variëren van bijvoorbeeld een paar honderd kilo tot wel 30.000 kg. Ook de afmetingen kunnen sterk variëren van 1 pallet groot tot een breedte van 5 meter.

Wagen park: Met het brede en uitgebreide wagenpark heeft Van de Lagemaat Transport de beschikking over een groot assortiment voertuigen, zowel trekkend als getrokken eenheden, waarmee het door de klant gevraagde transport snel, veilig en vooral professioneel kan worden uitgevoerd.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende vrachtwagens met autokranen (tot en met 72 ton/meter kranen), huiftrailers, standaard open trailers, semi-diepladers en diepladers. Een groot gedeelte hiervan is voorzien van meesturende assen en zijn tot een lengte van 30 meter uitschuifbaar.

Diverse dichte trailers, met schuifzeil (voor het laden/lossen vanaf de zijkant met een heftruck) en schuifdak (voor het laden/lossen van bovenaf met een bovenloop of bouwkraan); voor het vervoer van paletten, machines, hout- en bouwproducten en dergelijke diverse city-trailers (gestuurd) vanaf 9 meter, die onder andere ingezet kunnen worden voor het laden/lossen op moeilijk bereikbare plaatsen (zoals binnensteden of kleine bouwplaatsen) diverse open vlakke trailers, voorzien van verschillende aanpassingen diverse semi-diepladers, met een hoogte van 1 meter, voor het vervoer van machines of materialen van afwijkende vorm of afmeting (eventueel met begeleiding) diverse schuif-trailers, voor het vervoer van de wat langere materialen.

Voor spoedopdrachten en koeriersdiensten beschikken wij tevens over een bestelbus: een Mercedes Sprinter en Renault Kangoo, met eventueel een aanhanger (tandem-asser).

Interesse?
Wilt u met van de Lagemaat Transport contact opnemen betreffende speciaal transport? Bent u benieuwd naar de producten en diensten van Van de Lagemaat Transport? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Graag staan wij u te woord.