Over ons

Introductie

Van de Lagemaat Transport B.V. is gevestigd in Everdingen, centraal in Nederland, vlakbij snelwegen in alle richtingen.
Wij zijn zeer flexibel: u bepaalt wat er gebeurt, hoe het gebeurt, en waar u het op welke tijd wilt hebben en dan komt het allemaal voor elkaar.

Geschiedenis

In 1936 werd Lagemaat Transport opgericht door Henk van de Lagemaat. Lagemaat Transport is nog begonnen met paard en wagen. Al enkele jaren later brak de tweede wereldoorlog uit en moest er wel gefuseerd worden om het hoofd boven water te houden. In deze oorlogstijd besloten Henk van de Lagemaat en Dirk Wakker om samen te gaan werken. Door deze fusie ontstond het bedrijf Lagemaat & Wakker. Pas in 1990 veranderde de naam in Firma Van de Lagemaat, toen Ton het bedrijf van zijn vader had overgenomen. Sinds 1996 is het bedrijf in handen van vader en zoon, Ton en Rogér van de Lagemaat, en de naam van het bedrijf is sindsdien:

Van de Lagemaat Transport B.V.

In 2008, heeft dhr. Victor Bishaie het bedrijf overgenomen. Met zijn vele jaren ervaring in transport en logistiek, wenst dhr. Bishaie het bedrijf verder te professionaliseren en uit te breiden om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat kunt u verwachten?

Het beste materieel

Van de Lagemaat Transport beschikt over 10 trekkende eenheden en 20 getrokken eenheden. Denk hierbij aan trekkers, open en gesloten trailers, semi-diepladers, eurodiepladers en schuiftrailers tot 30 m. Het merendeel is uitgerust met een hydraulische kraan tot 72 ton/meter. Alle voertuigen zijn uitgerust met Tracking & Tracing en boordcomputer.

De beste chauffeurs

Een uitstekende reputatie op het gebied van transport begint met goede chauffeurs. Van de Lagemaat Transport werkt alleen met de beste Nederlandse chauffeurs en investeert veel in opleidingen. Onze chauffeurs beschikken over diverse certificaten zoals heftruck, ADR (gevaarlijke stoffen), veiligheid (VCA), autolaadkraan, etc.

Uitgebreide service

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van verschillende soort producten zoals bouwmaterialen, machines, staal constructies, bekistingsmateriaal, prefab betonproducten, etc.
Wij vervoeren ook units en containers met onze wagens met (schuif) opladers en met autokranen, maar ook voor al uw andere transporten en koeriersdiensten kunt u bij ons ook terecht.
Wij kunnen eventueel zelf laden/lossen door middel van autokranen tot 72 ton/meter.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn verschillende voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier bekijken en/of downloaden:

Weet u niet zeker welke oplossing uw bedrijf nodig heeft?